HTML

i5

Szándékaim szerint szeretném megírni itt minden apró-fontos dolgomat. Ami eszembe jut napközben, aminek utánanézek, vagy ami érdekel. Meg amit csinálok. Ki tudja, talán még ötletet is ad majd a továbbiakhoz.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Nagyon jó filmek

2009.01.05. 20:52 Planyo

 

Match Point. Bár kicsit lassan hömpölyög a végkifejlet felé, tetszenek a párbeszédek, a stílusos és jellemes emberek, a történet tálalása. Az is tetszik, ahogy a karakterek magabiztosan gondolkodnak magukról és a világról, persze a maguk jellemes módján. Persze mindez csak az író fejében van meg, de ha így is van, akkor is bejön. Mellesleg láttam már többször is a filmet. Meglehet kezd a kedvencek közé kerülni..
 
A hétvégén láttam a Trapézt, ami eszembe jut filmekből. Az MGM-en adták, úgy tűnik érdemes lesz ezt a csatornát is figyelni. A fiatal Tony Curtis-szel és a szép Gina Lollobrigidával készült a film. Több szempontból is nagyon érdekes volt. Ginának fiatalon elképesztő ajkai voltak. Ha tehettem azt néztem, hogy göngyölödik fel, állandóan csókra készen. Felejthetetlen! Persze az alakja is emlékezetes: nagyon vékony, a csípőhöz és mellbőséghez képest szalmaszál derékkal és nagy, csúcsos mellbőséggel rendelkezik. Na persze nem találom a megfelelő szavakat. De úgy képzeljétek el,  mint amilyen Madonna volt a csúcsos melltartartóban. Na csak ilyen melltartó nélkül. Persze biztos segített az is. Kellemes, szokatlan látvány volt. Tony Curtis-t, már csak a származása miatt is külön figyeltem. Ő volt a filmben a lelkes, fiatal, ügybuzgó, mindenrekész dalia; akit persze könnyűszerrel elcsábított a magabiztos, tapasztalt Gina. Volt pár trükkje, mondjuk így. Tony-nak is nagyon szimpatikus volt a játéka, okos, leleményes, lelkes, magáért kiálló. Volt még rajtuk kívül egy főszereplő, csak a nevére nem emlékszem, de nem is annyira híres (sztem.) Ő volt az igazi férfi, aki fiatalon pont olyan lehetett, mint Tony, de idősebb lévén, és mert egy szerencsétlen baleset is edzetté tette, ő lesz mégis igazi párja az álnok, nem tagadás, de végső soron odaadó, és mindig szerelemre/szeretetre-kész Ginának.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megkezdem.blog.hu/api/trackback/id/tr83860076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása